Clubkampioenschappen en Open Belfeldse kampioenschappen bij TTV “t Belke

Op zaterdag 10 september aanstaande organiseert TTV ’t Belke Open Belfeldse tafeltennis kampioenschappen. Hieraan kan iedereen deelnemen die geen lid is van de NTTB.
Tijdens het 40-jarig jubileum in 2016 het idee is ontstaan om elk jaar zo’n toernooi te organiseren. In 2018 hebben we dit voor het eerst georganiseerd. Oud-leden hebben er toen een heel gezellige en sportieve middag van gemaakt. Ook in 2019 hebben we een mooie editie gehad, maar in 2020 konden we vanwege Corona niks organiseren. Vorig jaar stond dit toernooi weer op de agenda, maar helaas kon het in december 2021 niet doorgaan, opnieuw vanwege de Corona maatregelen. Nu doen we een nieuwe poging.
We nodigen je daarom uit op 10 September deel te nemen aan de open Belfeldse tafeltennis kampioenschappen. Onze vereniging houdt ook dan weer zijn clubkampioenschappen.
Het toernooi zal worden gehouden in de Hamar in Belfeld en begint om 13:00 uur. De zaal is open vanaf 12:30 uur. Zorg dat je dus op tijd aanwezig bent. Als je nog een batje hebt, neem je dat mee. Zo niet, dan kun je er een van de vereniging lenen.
Als alles volgens planning verloopt zullen de finales klaar zijn rond 17:00 uur.
Kosten van deelname zijn 5 euro per persoon. Besluit je deze dag donateur te worden van TTV ’t Belke, dan mag je gratis deelnemen. Donateurs betalen € 25,- per jaar en mogen daarvoor meedoen aan dit toernooi en aan de jaarlijkse feestavond. Je steunt daarmee de vereniging in het kunnen aanbieden van tafeltennis in Belfeld.
De prijsuitreiking vindt direct na de wedstrijden plaats in het café van de Hamar. Onder het genot van een drankje (voor eigen rekening) en enige snacks (voor rekening van ’t Belke) zullen de winnaars in het zonnetje worden gezet.
Wil je meedoen? Stuur dan een bericht met je naam, leeftijd en of je wel of geen eigen batje hebt naar voorzitter@belke.nl
Tot 10 September!