Clubkampioenschappen 2018

Gisteren 27 januari werden onze clubkampioenschappen gehouden in de Hamar te Belfeld. Bijzonder verheugd waren we over de goede opkomst. Als deelnemers hadden we 12 seniorleden, 5 jeugdleden, 6 oud-leden en 1 ouder. Om een beetje op te warmen zijn we gestart met 4 zeskamp-wedstrijden waarin we alle deelnemers gehutseld hadden. Rond de klok van drie uur zijn we de deelnemers gaan indelen naar sterkte. Dit kwam neer op 4 driekampwedstrijden voor de seniorleden, 1 vijfkampwedstrijd voor de jeugdleden en 1 zevenkampwedstrijd voor oud leden en ouder. Na de 4 driekampwedstrijden bij de seniorleden werden de wedstrijden vervolgens geloot tussen de nummers 1, de nummers 2 en de nummers 3 uit de driekampwedstrijden. Vervolgens kwamen we terecht bij de seniorleden bij de finale, die gespeeld werd tussen Rik en Danny. Deze werd gewonnen door Rik. Tevens was er een finale bij de oud leden/ouder tussen Rob en Marcel, Deze werd gewonnen door Marcel. We kwamen uit bij de onderstaande uitslagen en de prijs-uitreiking vond plaats in het café van de Hamar onder het genot van een hapje en een drankje.

Uitslag seniorleden:
1. Rik Houx; 2. Danny op het Veld; 3. Edith Ernst; 4. Twan Ernst; 5. José Smets; 6. Roy Olders; 7. Bart Geurts; 8. Jeannette Bisschop; 9. Wiel Olders; 10. Herman Houx; 11. Jos Aelen; 12. Jan op het Veld.
Uitslagen jeugdleden:
1. Boyd Huijs; 2. Björn van den Munckhof; 3. Jorben Schimkat; 4. Ronan Schimkat; 5. Bas Engelen.
Uitslagen oud leden/ouder:
1. Marcel van Nieuwenhoven; 2. Rob van Dijk; 3. Hugo Ubbink; 4. Maurice Hinssen; 5. Wiel Spruijtenburg; 6. Leon van den Munckhof; 7. Jolanda Brauer