Twee kampioenen bij de jeugd van TTV ‘t Belke

Vandaag was een spannende dag voor alle drie de jeugdteams van TTV ‘t Belke. Voor het eerst in de historie van de vereniging konden alle jeugdteams op 1 dag tegelijk kampioen worden.

‘t Belke 2 had vandaag aan 1 punt voldoende om zich kampioen in de 3e klasse A te kunnen noemen. Tegen laagvlieger Armada 2 hadden Bjorn en Jorben geen enkel probleem om het kampioenschap binnen te halen. Er werd overtuigend met 4-1 gewonnen. Jongens proficiat!

Ook ‘t Belke 3, dat vorige week al officieel kampioen was, kende geen genade met de tegenstander van vandaag. Armada 5 werd door Stan en Ronan met lege handen naar huis gestuurd. 5-0, een kampioen waardig. Jullie ook proficiat jongens!

Bij ‘t Belke 1 was het nog een stuk spannender. Voor de wedstrijd van vandaag stonden ‘t Belke 1 en Heerlen 3, gezamenlijk aan kop met 29 punten uit 9 wedstrijden. Nick en Boyd speelden vandaag een prima partij en wonnen redelijk eenvoudig, ondanks de zenuwen, met 4-1 van Armada 1 uit Horst. Na de wedstrijd hebben we direct geïnformeerd naar de uitslag van de wedstrijd in Panningen, waar concurrent Heerlen moest spelen. De spanning duurt nog even voort, want ook Heerlen heeft met 4-1 gewonnen in Panningen. Het is nu afwachten wie zich kampioen van de 2e klasse A mag noemen. Duimen jongens!

 

Uitslagen 28 november:

't Belke 1 - Armada 1  4-1  
't Belke 2 - Armada 2  4-1
't Belke 3 - Armada 5  5-0