TTV ‘t Belke en Belfeldia hebben dit jaar voor de derde keer het tafeltennissen tijdens de winterstop georganiseerd. De opkomst is, net als vorig jaar, heel groot. Elke week komen 20 tot 30 Belfeldia leden tafeltennissen op dinsdag van half 7 tot half 8.
Er worden spellen gespeeld, als rond de tafel, mikken op bekertjes en spelen op een supergrote XL tafel. Maar er worden ook echte tafeltennis oefeningen gedaan, zoals forehand contra, backhand contra, opslagen oefenen en er is aandacht voor het voetenwerk. De kinderen hebben er over het algemeen veel plezier in, en je ziet dat ze ook vooruitgang boeken. Tafeltennis is goed voor de fijne motoriek van de kinderen en bevordert de concentatie. Over het algemeen is het balgevoel van kinderen een stuk minder dan 20 tot 30 jaar geleden, omdat er veel minder buiten wordt gespeeld dan destijds.

We hebben nog 2 dinsdagen in het verschiet, waarbij op 18 februari weer een afsluiten toernooi wordt gespeeld waar ook weer wisselbekers zijn te verdienen. Ben je nog niet geweest, maar heb je wel interesse in tafeltennis? Kom dan op dinsdagavond om 18.30 uur naar de Hamar. Neem gymschoenen en sportkleding mee. Heb je een batje, dan mag je dat natuurlijk meenemen. Heb je er geen? Dan kun je er een van TTV ‘t Belke lenen.