Recreantencompetitie

Dinsdagavond 19 april was voor beide recreantenteams de laatste wedstrijd voor het seizoen 2021/2022. In beide gevallen was het een thuiswedstrijd.

Het 1e recreantenteam kreeg Seta 1 op bezoek. De eerste game wist Roy in een spannende 5-setter te winnen. Hierna verloor Twan zijn wedstrijd ook in een 5-setter. Hierna wisten Rik(ingevallen voor Danny) en Bart hun partijen te winnen. De dubbelpartij van Roy en Rik werd ook beslist in het voordeel van ‘t Belke. Twan en Bart speelden een spannende dubbelpartij in 5 sets maar wisten niet te winnen. Roy verloor vervolgens zijn enkelpartij, hetzij ook weer in 5 sets. Twan wist ook weer in 5 sets zijn partij te winnen. Uiteindelijk wisten ook Rik en Bart hun laatste wedstrijden te winnen. Eindstand: 7 – 3 voor ‘t Belke met maar liefst 6 5-setters. Momenteel staat het 1e recreantenteam op een 2e plaats in de poule. Wel moet er nog een wedstrijd afgewerkt worden door Leudal 2 tegen Veta 2.

Het 2e recreantenteam moest het thuis opnemen tegen Armada 3. Ze gingen voortvarend van start. José, Edith en Jo wisten allen te starten met een winstpartij. Jorben verloor zijn partij. José en Jo verloren hun dubbelpartij in 5 sets en Edith en Jorben wisten hun dubbelpartij te winnen. Vervolgens verloor José haar enkelpartij in een spannende 5 setter en ook Edith wist haar partij niet te winnen. Jo wist wel een punt voor ‘t Belke binnen te halen in zijn volgende enkelpartij en aan Jorben te taak om de winst in Belfeld te houden. Helaas ging dat hem niet lukken, hij verloor zijn partij in 5 sets. Zo werden dus de punten gedeeld en volgde een 5 – 5 eindstand. In deze poule moeten nog 4 wedstrijden worden gespeeld en staat het 2e recreantenteam momenteel op een 3e plaats.

Voor het preciese verloop van de wedstrijden, zie hier beneden:
‘t Belke 1 – Seta 1
‘t Belke 2 – Armada 3