Marcel van Nieuwenhoven legt bestuursfuncties neer

Marcel van Nieuwenhoven, onze voorzitter heeft ons deze week meegedeeld dat hij zijn taken als voorzitter en bestuurslid van TTV ’t Belke neerlegt. Op de jaarvergadering van 14 maart 2014 in Mariahoef stelt hij zich niet herkiesbaar.

We vinden het erg jammer dat Marcel stopt, maar respecteren zijn beslissing. Hij heeft ander werk gekregen, waardoor hij minder tijd heeft. Ook wil hij zich nog alleen toeleggen op trainen, dat is zijn grote hobby en passie.

Doordat Marcel stopt als voorzitter zijn we nadrukkelijk op zoek naar een nieuw bestuurslid. We hopen als bestuur dat we een kandidaat kunnen vinden, binnen de vereniging of een ouder van één van de jeugdleden. Ouders weten goed wat er in de jeugd omgaat, dat kan heel waardevol zijn in het bestuur.

Natuurlijk hoef je niet voorzitter te worden als je jezelf aanmeldt. We zijn blij met elke versterking en zullen de functies in overleg verdelen.

Het motto “Vele handen maken licht werk” geldt nog steeds. Heb je interesse in een bestuursfunctie, praat dan eens vrijblijvend met één van de huidige bestuursleden of reageer via email.