Kampioenen van Jeugd 2 en Jeugd 3 in het zonnetje gezet

Dinsdagavond, na afloop van de jeugdtraining zijn de kampioenen van het 2e en 3e jeugdteam door voorzitter Danny op het Veld in het zonnetje gezet.

Het derde team, bestaande uit Bas Houwen, Stan Hoezen en Ronan Schimkat zijn met 10 punten voorsprong kampioen geworden in klasse 5. Ze hebben slechts 3 verliespunten geleden en mogen hun talenten vanaf januari in de 4e klasse etaleren. Jongens proficiat!

Het tweede team, bestaande uit Björn van de Munckhof en Jorben Schimkat hebben ook super goed gepresteerd in de 3e klasse. Met 41 punten zijn ze verdiend kampioen geworden, met maar liefst 5 punten voorsprong op nummer 2, Destatec 1 uit Swalmen. Verloren de jongens de eerste wedstrijd tegen Swalmen nog, in de return wisten ze Swalmen met delfde cijfers te verslaan. Er was dus geen verschil in de onderlinge wedstrijden, dat betekent dat Björn en Jorben tegen alle andere tegenstanders meer punten hebben gehaald dan het team uit Swalmen. Zo zie je maar dat elke wedstrijd telt, ook tegen iets mindere tegenstanders. Goed gedaan jongens, en gefeliciteerd!