Datum Jubileum toernooi en reünie / feestavond bekend

Op 10 september 2016 zal de Hamar in het teken staan van het 40-jarig bestaansfeest van TTV ‘t Belke. Op deze dag wordt een jubileum toernooi georganiseerd voor alle Belfeldse mensen. In de jaren 80 van de vorige eeuw werd elk jaar een recreanten toernooi georganiseerd op Koninginnedag. Hieraan namen vaak 80-100 mensen deel, veelal medewerkers van Belfeldse bedrijven of leden van andere sport verenigingen.

Het gevoel van toen willen we op deze jubileum dag nog eenmaal ophalen. We zijn op zoek naar oud leden, maar ook naar andere mensen die het leuk vinden op deze dag vrijblijvend een balletje te slaan in de vorm van een leuk toernooi.

We willen de dag afsluiten met een feestavond voor alle huidige en oud leden. Meer details over het toernooi en de feestavond volgen binnenkort.

Heb je nog een leuke anekdote over je tijd bij TTV ‘t Belke? Laat het ons weten…

Was jij erbij op het jeugdkamp tijdens het 10-jarig bestaan? Of heb jij meegedaan aan één of meer van de recreantentoernooien op Koninginnedag? Ook dat willen wij graag weten.

Je kunt je verhalen doorgeven door een mail te sturen naar secretaris@belke.nl, ook kun je je daar alvast opgeven voor het jubileum toernooi en / of de feestavond!

 

 

TTV ‘t Belke