RECREANTENCOMPETITIE.

Dinsdagavond 28 maart stond voor onze beide recreantenteams een thuiswedstrijd op het programma. Best wel een spannende avond. Bij team 1 ging het om voldoende punten te halen en zodoende promotie naar klasse 1 te realiseren. Bij team 2 betrof het voldoende punten halen om in de 3e klasse te blijven.

Team 1 ging de strijd aan met Fortus 2 uit Panningen. Boyd, Roy en Rik wisten hun eerste enkel wedstrijd vrij eenvoudig te winnen. Voor Bart was de eerste enkelwedstrijd erg spannend, helaas in 5 games verloren. Boyd en Rik wisten hun dubbelwedstrijd te winnen. Roy en Bart verloren hun dubbelwedstrijd in 5 spannende games. De 2e enkelwedstrijd van Boyd won hij vrij gemakkelijk. Roy wist met 5 spannende games ook de winst binnen te halen. Rik wist zijn 2e enkelwedstrijd ook te winnen. Bart wist ook zijn wedstrijd in 4 games te winnen. Dus een uitstekend resultaat voor het 1e team: winst met 8-2. Dus de nodige punten binnen gehaald, promotie moet nu wel kunnen lukken. In Panningen werd op 29 november 2022 nog gelijk gespeeld.

Team 2 moest het opnemen tegen de buren Noad 2 uit Reuver. José verloor helaas haar 1e enkelwedstrijd in 4 games. Edith en Jo wisten hun enkelwedstrijd wel te winnen. Jorben wist in 5 games ook een punt voor ’t Belke te halen. De dubbelwedstrijd van José en Jo werd in 4 games gewonnen. Ook Edith en Jorben wisten hun dubbelwedstrijd in 4 games te winnen. De 2e enkelwedstrijd ging in 5 spannende games naar José. Ook Edith wist haar 2e enkelwedstrijd te winnen in 4 games. Jo verloor zijn 2e enkelwedstrijd en Jorben wist zijn wedstrijd te winnen. Dus ook voor het 2e team een uitstekend resultaat: winst met 8-2. Met deze winst heeft team 2 uitstekende zaken gedaan om toch in de 3e klasse te kunnen blijven. In Reuver werd op 28 november 2022 nog met 6-4 verloren van Noad 2.

Voor het precieze verloop van de wedstrijd, zie hier beneden:
’t Belke 1 – Fortus 2
’t Belke 2 – Noad 2