RECREANTENCOMPETITIE

Ons 1e recreantenteam heeft de afgelopen 2 dagen wel liefst twee maal moeten aantreden voor een uitwedstrijd.

Op maandagavond 20 maart gingen ze op bezoek bij Fortus 3 te Panningen. Boyd startte in zijn eerste enkelwedstrijd met winst, maar had hier wel 5 games voor nodig. Roy en Rik wisten ook hun eerste wedstrijd te winnen. Bart verloor zijn enkelwedstrijd in 4 games. Hierna waren de dubbel-wedstrijden aan de beurt. Zowel Rik en Boyd, als Bart en Roy wisten hun dubbelwedstrijden te winnen. Hierna waren de tweede enkelwedstrijden aan de beurt. Rik, Bart en Boyd wisten hun wedstrijden te winnen in 4 games. Roy wist ook zijn twee enkelwedstrijd te winnen. Dus een flinke winst van 1-9 voor het 1e recreantenteam. Thuis werd op 8 november 2022 ook gewonnen met 8-2.

Op dinsdagavond 21 maart werd er afgereisd naar Armada 1 in Horst. Hier moesten onze boys er flink tegenaan. Hopelijk geen last van de wedstrijd de dag ervoor. Boyd startte zijn enkelwedstrijd met winst in 4 games. Bart verloor zijn enkelwedstrijd in 4 games. Zowel Roy als Rik wisten hun enkelwedstrijden te winnen, dus 1-3 voor de start van de dubbelwedstrijden. Boyd en Rik wisten hun dubbelwedstrijd te winnen, maar dit werd een spannende wedstrijd van 5 games. Bij Roy en Bart ging het wat eenvoudiger, ze wonnen hun dubbel in 3 games. In een spannende 5 games verloor Rik zijn tweede wedstrijd. Ook Roy verloor zijn wedstrijd. Aan Boyd en Bart de zware taak om de winst mee te nemen naar Belfeld. En inderdaad won Boyd zijn wedstrijd in 4 games. Bart wist in zijn tweede wedstrijd een achterstand van 2 games toch nog om te zetten in winst in 5 games. Dus gingen de boys naar huis met een 3-7 winst. Thuis werd op 22 november 2022 ook gewonnen met 6-4.

Dus ondanks het zware programma de afgelopen 2 dagen ging toch 2 x de winst mee naar Belfeld. In de 2e klasse staat het 1e recreantenteam nu op de 1e plaats met 2 punten voorsprong op de nummer twee en dat is Fortus 2. Op dinsdag 28 maart komt Fortus 2 op bezoek in Belfeld, dus dat wordt een spannende wedstrijd.

Voor het precieze verloop van de wedstrijden, zie hier beneden:
Fortus 3 – ’t Belke 1
Armada 1 – ’t Belke 1