RECREANTENCOMPETITIE.

Dinsdagavond 13 december speelde ons 1e recreantenteam een uitwedstrijd. Ons 1e recreantenteam moest met liefst 2 invallers, José en Boyd, aantreden tegen Veta 2 uit Velden.

Bart wist zijn eerste individuele wedstrijd in 4 sets te winnen. José verloor helaas haar eerste individuele wedstrijd. Boyd wist zijn wedstrijd in 5 spannende sets te winnen en ook Twan had 5 sets nodig om zijn winst te behalen. Dus een niet onverdienstelijke 1-3 voorstand alvorens de dubbel wedstrijden begonnen. De dubbel wedstrijd werd door Boyd en Bart verloren in 4 sets. Ook de dubbel wedstrijd van José en Twan ging verloren in 4 sets. Dus hierna was de stand weer gelijk
3-3. Op naar de 2e serie individuele wedstrijden. Boyd wist ook zijn 2e wedstrijd te winnen in 4 sets. Twan verloor helaas zijn 2e wedstrijd in 4 sets. Bart wist vervolgens zijn 2e wedstrijd vrij eenvoudig te winnen. Dus aan José de taak om te zorgen dat de winst mee naar Belfeld ging. Maar dat ging niet lukken. José verloor haar wedstrijd in 4 sets. Dus een eindstand van 5-5. Ons 1e recreantenteam staat nu op de 1e plaats in de 2e klasse met een gelijk aantal punten als Fortus 2 uit Panningen.

Voor het precieze verloop van de wedstrijd, zie hier beneden:
Veta 2 – ’t Belke 1