Jeugdteam A-kampioen in de 2e klasse poule A

Afgelopen zaterdag speelde ons 1e jeugdteam de play-off wedstrijden voor het A kampioenschap in de 2e klasse poule A. Beide wedstrijden die hiervoor gespeeld moesten worden wisten onze boys te winnen met 3-2. Door deze overwinningen werden ze A-kampioen in de 2e klasse poule A. Een knappe prestatie van ons jeugdteam. Zaterdag 16 december gaan ze voor het  A kampioenschap van de gehele 2e klasse.

De jongens maakte verslagen van de wedstrijden:

Belke 1 – Megacles 1: 3-2
Set Boyd: De 1e game ging goed. Dier game heb ik gewonnen. De 2e game kwam de tegenstander goed terug en uiteindelijk won hij de game en stond het 1-1. De 3e en 4e game was het spannend maar ik won ze allebei.
Set Björn: De 1e game verloor ik en daarna de volgende game won ik. 3e game ging best easy en de 4e game verloor ik. De vijfde set won ik maar net met 11-13.
Dubbel: De dubbel verloren Jan en Björn helaas met 3-0 is games maar even goed liggen strijden (strijders).
Set Jan: De 1e game ging echt niet goed, ik was niet geconcentreerd en verloor bij de 2e hetzelfde. De 3e game was ik wel geconcentreerd en deze won ik. De laatste heb ik verloren.
Set Boyd: De 1e game had ik tegenstand, maar had ik toch gewonnen. De 2e game was ook moeilijk, maar had ik ook gewonnen. De 3e game was ik ingespeeld en had ik gemakkelijk gewonnen.

Belke 1 – Quick 97/Schim 1: 3-2
Set Björn: Björn begon goed door de 1e set te winnen, daarna viel Björn wat terug en wat volgde was een 2-1 achterstand in sets.De 4e set won ik weer en de laatste set was erg spannend maar door de strijd niet op te geven won ik de laatste game en won de set met 3-2.
Set Boyd: Deze games waren gemakkelijk. Heb ze allemaal gewonnen met maar minimum aantal tegenpunten.
Dubbel: Jan en Boyd verloren de eerste 2 games, deze waren moeilijk en er werden veel punten weggegeven. De 3e set kwamen we goed terug en wonnen we met 11-5. Helaas hebben we wel deze set verloren met 3-1 in games.
Set Jan: Ik begon op zicht best goed maar verloor wel omdat er te weinig spin in de ballen zat. De 2e game ging helemaal niet goed en gaf allemaal punten weg, dat gebeurde ook in de 3e game. De 4e game was nek aan nek, ik stond 3-0 achter en kwam terug tot 8-8. Helaas heb ik die game wel verloren.
Set Björn: Björn begon goed en won 2 games, maar daarna zakte ik wat terug en werd het 2-2 in games. De 5e game won ik met strijden voor elk punt.