TAFELTENNIS 50-PLUS OP BEZOEK BIJ SETA IN SEVENUM.

Dinsdagmorgen ging tafeltennis 50-plus van ’t Belke op bezoek bij de leeftijdsgenoten van TTV SETA in Sevenum. We hadden 5 deelnemers van ’t Belke en 11 deelnemers van SETA. We werden verdeeld over 4 poules. Er werd een 30 puntentoernooi in elke poule gespeeld. Dat wil zeggen: je speelt steeds een keer tegen een deelnemer uit jouw groep en speelt dubbelwedstrijden, in wisselende samenstellingen, tegen deelnemers uit dezelfde groep. Zo gauw je met tellen de 30 punten hebt bereikt, is de wedstrijd afgelopen. Halverwege was er tijd voor een kop koffie en een stuk vlaai.

2 poules werden gewonnen door leden van SETA en 2 poules werden gewonnen door leden van tafeltennis 50-plus uit Belfeld. En vervolgens werden natuurlijk de punten geteld. 936 punten werden bij elkaar gespeeld door SETA en 488 punten door tafeltennis 50-plus uit Belfeld. Uiteraard moet dat nog gedeeld worden door het aantal deelnemers van elk. Zo kwam SETA uit op een gemiddelde van 85 punten per deelnemer en tafeltennis 50-plus uit Belfeld op 97 punten per deelnemer.

Dus we kunnen terug kijken op een spannende, maar vooral gezellige morgen tafeltennis in Sevenum. Uiteraard danken we TTV SETA voor de goede organisatie en gastvrijheid. Tevens willen we jullie alvast uitnodigen voor in het najaar een keer naar Belfeld te komen.