Informatie over jeudactiviteiten

Komende dinsdag 24 juni zullen we het tweede Belfeldse garage toernooi houden. Iedereen dient om 18:30 met de fiets bij de Hamar aanwezig te zijn. Afhankelijk van het weer kunnen we een echt garagetoernooi houden. Er zijn dit jaar minder jeugdleden die een tafel en een garage/carport hebben. De familie Ernst en de familie Houwen stellen hun tafel en tuin/garage ter beschikking. Verder hebben Nick en Mees aangegeven dat ze wel een tafeltennistafel hebben, maar niet weten of hun ouders akkoord zijn dat op dinsdagavond telkens kleine groepjes jeugdleden van ‘t Belke komen tafeltennissen. Het is de bedoeling dat het toernooitje tot 20:30 uur duurt. (Om 20:30 uur zijn we weer terug in de Hamar)

Het verzoek aan de ouders om me via de mail door te geven of we aanstaande dinsdag mogen tafeltennissen in hun tuin/huis/garage. Er dient wel een ouder thuis te zijn.

Verslag allerlei balspelen (17 juni):
Onder leiding van de jeugdspelers Nick en Jorben werden afgelopen dinsdag de diverse balsporten in de zaal van de Hamar georganiseerd.
Als warming- up werd het spel superbal gespeeld. Iedereen mag elkaar afgooien. Degene die af is moet op de bank gaan zitten en mag weer meedoen als degene die hem heeft afgegooid zelf af is. Na 15 minuten superbal spelen bleven Ronan, Björn en Nick als winnaars over.
Het tweede balspel was basketbal. Onze jeugdleden lieten allemaal zien dat tafeltennissers ook goed kunnen basketballen. Het wit/gele team met Björn, Noah, Jorben, Sten en Kay wisten het blauwe team met maar liefst 8-1 te verslaan.
Het derde balspel hield in dat twee personen in 2 minuten zoveel mogelijk jeugdleden met een bal moesten afgooien. Noah en Ronan werden de winnaars met een score van zes personen die waren afgegooid.
Inmiddels was Masja gearriveerd met een overheerlijke bak vanille room ijs en hoorntjes. Die werden gezellig buiten opgelikt.
Als afsluiten werd een partijtje voetbal gespeeld. Noah, Stan, Ronan, Björn en Jorben versloegen hierbij Nick, Bas, Kay, Fer en Sten met 4-1.

Al met al is de jeugd dus behoorlijk actief bezig geweest op de eerste avond van de Zomerspelen 2014.

Groetjes,

Edith

PS: houden jullie er rekening mee dat we op 1 juli een uur eerder beginnen (17:30 uur), omdat we dan een gezamenlijk Badminton/tafeltennis toernooi met de badmintonvereniging hebben.