Zaterdag middag zijn de jaarlijkse clubkampioenschappen van TTV ‘t Belke weer gespeeld. Bij de jeugd waren de leeftijd en sterket verschillen tamelijk groot. Met overmacht wist Bas Engelen clubkampioen te worden. Op de tweede plek eindigde Thijs Varga en Sjors Bisschop werd derde.

Bij de senioren staat de nieuwe generatie duidelijk klaar. Oud meervoudig clubkampioenen Bart Geurts en Roy Olders konden deze middag slechts figureren. In de halve finale konden Roy en José slehts beperkte tegenstand bieden tegen onze jonge talenten Boyd Huijs en Björn van den Munckhof. Vorig jaar wist Boyd al knap clubkampioen te worden, door titleverdediger Rik Houx in een knappe finale te verslaan. Dit jaar was zijn maatje Björn tegenstander in de finale. De jongens spelen wekelijks enkele uren tegen elkaar en dat was duidelijk te zien. Met regelmatig spectaculaire rally’s kregen ze de handen van het publiek meermaals op elkaar. Deze 2 jongens zijn de oude garde definitief voorbij gestreefd. In een spannende 5-setter, wist Björn met prachtig spel uiteindelijk de partij te winnen en werd verdiend clubkampioen 2020.

Bij de oud-leden en ouders werd een leuke vierkamp gespeeld. Na diverse spannende enkelspelen en de nodige dubbels trok Jos Aelen net aan het langst end voor Desmont Beckx. Jos wist hiefrdoor zijn titel uit 2019 te prolongeren.

Winnaars proficiat!